Logo

Varme kryddersild i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store kryddersild (matjesfilet fra dåse er også fine)
4 spsk klippet purløg
4 spsk hakket alm. løg
4 spsk smør

Sildene renses, udvandes og fileteres. Det hele pakkes i folie og lunes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold kalvesteg med grøn sauceDu kan sagtens tilberede stegen dagen før. Tag den ud af køleskabet mindst 30 min. før...
• Torskerogn med grønsager til frokostVi har købt kogt torskerogn hos fiskehandleren. Hjemme skal vi blot trække skindet af og...
• Laks med avocado salsaLaks kan serveres ved mange lejligheder. Denne friske ret passer fint til både frokost og...
• HyldesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os