Logo

Varme kryddersild i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 store kryddersild (matjesfilet fra dåse er også fine)
4 spsk klippet purløg
4 spsk hakket alm. løg
4 spsk smør

Sildene renses, udvandes og fileteres. Det hele pakkes i folie og lunes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her