Logo

Varm sandwich med tunfisk og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Varm sandwich med tunfisk og oliven

 

Disse sandwich bliver allerbedst i en toastmaskine, men kan sagtens steges på en almindelig stegepande. Læg en tallerken eller lignende over dem som pres.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 6-8 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 dåse tun i olie (eller vand)

½ rødløg (hakket)

2 stilke bladselleri (hakket)

6 sorte oliven (hakket)

3 spsk mayonnaise

1-2 tsk citronsaft

4 skiver brød

1 stor tomat (skiver)

30 g ost (i skiver eller groftrevet)

salt og peber

*

 

Vend den afdryppede tunfisk sammen med rødløg, bladselleri, oliven og mayonnaise.

Smag til med citronsaft, salt og peber og fordel det på 2 skiver brød.

Læg tomatskiver ovenpå tunsalaten og læg ost ovenpå tomaterne.

Slut af med brød og steg sandwichene i en toastmaskine 2-3 min. på hver side eller på en pande med smør.

 

Se flere dejlige sandwich her

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆggesandwichÆggesalaten er smagt til med dijonsennep og har fyld af oliven og kapers. Et sikkert hit
• Italiensk sandwichItalien har andre slags Street Food end pizza. Prøv de nemme pandebrød med skinke, ost og...
• Clubsandwich infoEn clubsandwich, også kaldet clubhouse sandwich, er en sandwich med to lag pålæg mellem to...
• Lækker ymerdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os