Logo

Varm sandwich med tunfisk og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm sandwich med tunfisk og oliven

 

Disse sandwich bliver allerbedst i en toastmaskine, men kan sagtens steges på en almindelig stegepande. Læg en tallerken eller lignende over dem som pres.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 6-8 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 dåse tun i olie (eller vand)

½ rødløg (hakket)

2 stilke bladselleri (hakket)

6 sorte oliven (hakket)

3 spsk mayonnaise

1-2 tsk citronsaft

4 skiver brød

1 stor tomat (skiver)

30 g ost (i skiver eller groftrevet)

salt og peber

*

 

Vend den afdryppede tunfisk sammen med rødløg, bladselleri, oliven og mayonnaise.

Smag til med citronsaft, salt og peber og fordel det på 2 skiver brød.

Læg tomatskiver ovenpå tunsalaten og læg ost ovenpå tomaterne.

Slut af med brød og steg sandwichene i en toastmaskine 2-3 min. på hver side eller på en pande med smør.

 

Se flere dejlige sandwich her

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?