Logo

Varm kyllingesandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm kyllingesandwich

 

Nem kyllingesandwich! Tager kun 15 minutter at lave. God til hele familien. Det skal du bruge til 4 ...personer. Tilberedningstid: 30 minutter

#

ca. 250 g kyllingerester uden skind og ben

2 stilke blegselleri

3 spsk finthakket, syltet agurk

3 spsk finthakkede vandkastanjer (fra ds.). Kan udelades

4 spsk mayonnaise eller cremefraiche

peber fra kværn

2 ds bageklar croissant-dej fra køledisken

4 skiver mild ost

paprika

*

Tænd for ovnen (200 °C).

Hak kyllingekødet fint og bland det med de rensede, finthakkede blegselleri, agurk, evt. vandkastanjer og mayonnaise eller cremefraiche.

Smag salaten til. Den skal være ret fast.

3. Tag dejen ud af pakningen og del den i 4 portioner, der skal være dobbelt så lange som de er brede.

4. Fordel fyldet på den ene halvdel af rektanglerne og fold den anden halvdel over.

Pres kanterne sammen med en gaffel.

5. Bag de fire »pakker« på en usmurt bageplade eller bagepapir i ca. 15 min., til de er gyldne.

Læg en skive ost på hver og giv pakkerne endnu 5 min., til osten begynder at smelte.

Drys med paprika og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her