Logo

Varmrøget laks med æbleflæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g varmrøget laks
100 g bacon i tern
100 g smør
1 stort løg, finthakket
2 store madæbler, i små tern
salt
peber

Bacon ristes af i smørret ved middel varme. Løg og æble tilsættes og steges et par min. Krydres med salt og peber. Laksen lunes i ovnen ved 200 ° i 5-8 min. Anrettes på fad med æbleblandingen. Pyntes med frisk timian.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Madeirasild med urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AugustsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ninas tunsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KakaobuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os