Logo

Varmrøget økologisk ørred med rosin-kompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hør fiskene synge - eller er det englene - så lækkert at 2 gange om ugen er som himmerige. Og rosin-kompotten konkurrerer med peberrodscremen ...

2 røgede økologiske ørreder á 200 g.

 

Rosinkompot:

2 løg

1 spsk smør

1 dl balsamico eddike

2 spsk sukker

1 dl rosiner

 

Peberrodscreme:

2 dl cremefraiche 38%

revet peberrod

salt og peber

 

Rosinkompot:

Skær løg i både. Sautér dem i smør til de lige netop tager farve.

Tilsæt balsamico-eddike, og lad den koge næsten væk.

Tilsæt sukker og rosiner.

Kog godt igennem, og smag til med salt og peber.

 

Peberrodscreme:

Rør creme fraiche og peberrod sammen.

Smag til med salt og peber.

 

Varmrøget økologisk ørred:

Flæk fisken, og fjern forsigtig rygbenet.

Skær bug-benene af. Vend fileterne og træk forsigtig skindet af.

Servér fisken med varm rosinkompot og peberrodscreme.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggekage med forårsløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Madmuffins med skinke og fetaServer disse skønne muffins som et let aftenmåltid eller en snack til mange. De er også...
• Avocado-tunfiskesalat med snackpeberDer er både blødt og sprødt i denne lækre tunfiskesalat
• Æbleriddere med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!