Logo

Varmrøget økologisk ørred med rosin-kompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hør fiskene synge - eller er det englene - så lækkert at 2 gange om ugen er som himmerige. Og rosin-kompotten konkurrerer med peberrodscremen ...

2 røgede økologiske ørreder á 200 g.

 

Rosinkompot:

2 løg

1 spsk smør

1 dl balsamico eddike

2 spsk sukker

1 dl rosiner

 

Peberrodscreme:

2 dl cremefraiche 38%

revet peberrod

salt og peber

 

Rosinkompot:

Skær løg i både. Sautér dem i smør til de lige netop tager farve.

Tilsæt balsamico-eddike, og lad den koge næsten væk.

Tilsæt sukker og rosiner.

Kog godt igennem, og smag til med salt og peber.

 

Peberrodscreme:

Rør creme fraiche og peberrod sammen.

Smag til med salt og peber.

 

Varmrøget økologisk ørred:

Flæk fisken, og fjern forsigtig rygbenet.

Skær bug-benene af. Vend fileterne og træk forsigtig skindet af.

Servér fisken med varm rosinkompot og peberrodscreme.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her