Logo

karbonader eller krebinetter?

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

karbonader eller krebinetter?

 

Det er meget enkelt

Mange tror, at det afhænger af, hvilken landsdel man er vokset op i, eftersom mange jyder tror, at det hedder karbonader, mens sjællændere påstår, at det hedder krebinetter.

Men i virkeligheden er der tale om to vidt forskellige ting.

 

- En karbonade er hakket kalv og hakket flæsk. Det er kun kød og den er vendt i rasp. .

 

- En krebinet er hakket kalv og flæsk, der er rørt med fløde, hvide brødkrummer og æg. Så er den vendt i rasp, og så er den oval og skal veje 90 gram stykket.

 

Du kan huske det på, at karbonader er en kødfars, mens krebinetter er en brødfars.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sommerfrikadeller med kartoffel-broccolisalatVi har rørt revet squash og friskhakkede krydderurter i frikadellefarsen, og udvidet den...
• Dansk burger med rødkålssalat - Det smager bare godt herDenne burgerversion er rigtig god, hvis du bedst kan lide klassiske danske retter. Du kan...
• Kinesisk suppe med hakket kød og ris - en verden af god smagDen gode, mættende suppe er fyldt med sunde grønsager. En suppe, der varmer og mætter, og...
• Citrontærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os