Logo

Ristede chili- og saltnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ristede chili- og saltnødder


Cashewnødder er nyreformede todelte nødder, som får en ekstra lækker smag, når man køber dem rå og selv rister dem.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 10 min. 4-6 personer

 

#

1 spsk olie

200-250 g cashewnødder

½-1 tsk chiliflager

½-1tsk salt

*

Varm lidt olie op til middelvarme på en pande eller i en lille stegegryde.

Steg nødderne under omrøring, til de er gyldne.

Drys med chiliflager og salt, og bred nødderne ud på et stykke bagepapir til afkøling.

Nyd nødderne til en kold drink eller et glas øl.

 

Ristede chili- og saltnødder

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Filocigarer med kød fyld og dipSæt sprøde filocigarer eller små kødboller på bordet til en hyggelig aften. Cigarerne er...
• Jordskokkechips og dipOvnbagte chips er en nem og billig snack her har vi brugt jordskokker, men du kan bruge...
• Flæskesvær med dipLav dine egne flæskesvær det er nemmere end du tror. Rigtig mormormad uden alt for mange...
• Ris-æblekage - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os