 
  
Ovnbagte chips er en nem og billig snack her har vi brugt
jordskokker, men du kan bruge alle slags rodfrugter. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Stegetid. 8 min. 
 
#
400 g jordskokker (ca. 250 g skrællede) 
3 spsk olie 
Dip: 
3 spsk mayonnaise 
3 spsk kvark, yoghurt, skyr eller cremefraiche 
1 tsk fintrevet citronskal 
1 tsk citronsaft 
frisk timian eller persille 
salt og peber 
*
 
TÆND ovnen på 250 °C varmluft. 
 
SKRUB eller skræl jordskokkerne. 
Skær dem i meget tynde skiver brug gerne et mandolinjern. 
VEND jordskokkerne sammen med olie, salt og peber, og bred
dem ud på et par bageplader med bagepapir. 
Bag jordskokkerne gyldne og sprøde i ovnen ca. 8 min. 
 
RØR mayonnaise og kvark godt sammen, og smag til med de
øvrige ingredienser. 
Server til chipsene som snack. 
 
TIPS: Du kan også stege chipsene i en gryde med varm olie
tør dem i køkkenrulle før stegning, og lad dem dryppe af på køkkenrulle efter
stegning. Drys med salt og peber. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin