Logo

Andelevermousse 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g andelever
25 g smør
2 spsk portvin
1 kvist timian
1 dl piskefløde
salt og peber
evt. 1 lille fed hvidløg

 
Fjern sener/hinder på leveren og steg den i smør et par min. på hver side.
Tag leveren op og læg den i en foodprocessor.
Kog panden af med portvin og hæld det på leveren.
Blend leveren med timianblade og fløde til cremet konsistens, og smag til med salt og peber og evt. lidt presset hvidløg.
Hæld det op i en form og stil det koldt.
 
Lav evt. lidt portvinssky til:
Smelt 4 blade udblødt husblas i 1 dl portvin og 1 1/2 dl hønsebouillon. Sigt det over i en skål og stil det til afkøling.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiske-rillette aperitifRøget pebermakrel er en fed fisk fuld af de sunde, flerumættede fedtsyrer. Den sorte peber...
• Røget laksetimbale med rejemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Funghi al funghettoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronfromage - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os