Logo

Andelevermousse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 små artiskokker
4 citronskiver
500 g andelever
100 g små rosiner eller korender
salt, peber
1 stilk timian
1 laurbærblad
250 g usaltet smør
1 dl ande- eller gåsefedt
1/2 dl cognac
2 spsk balsamico
 
Kog artiskokkerne i letsaltet vand med citronskiver i 20-25 minutter. Lad dem køle af i en sigte.
Hæld cognac over rosinerne og stil dem til side.
Varm fedtet godt igennem i en gryde og tilsæt renset andelever, salt, peber, laurbærblad og timian.
Steg leveren letrosa (den skal stadig føles lidt blød).
Blend lever, fedt og krydderier sammen med smør og den overskydende cognac fra rosinerne.
Pres massen gennem en sigte.
Læg halvdelen af de afdryppede rosiner i en fladbundet skål, læg moussen over og lad det hvile koldt i 4-6 timer.
Kog resten af rosinerne op med balsamico og lad det køle lidt af.
Pluk de pæneste, store blade af artiskokkerne og portionsanret dem sammen med de rensede bunde.
Form moussen til kugler med en lun spiseske, læg dem over bundene, fordel balsamico-rosinerne omkring og dryp med olivenolie.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvidløgsmarineret rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med hønsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanin-rillettes 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundlovsdessert - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os