Logo

Andelevermousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g andelever
1 lille løg
2 æg
1 dl piskefløde
1/2 tsk tørret salvie
lidt hakket hvidløg
3/4 tsk salt
peber
 
Madeirasky:
1 dl kraftig kalvebouillon
1/2 dl madeira
2 blade husblas
 
Gå andelever efter for små sener og kom leveren i blender  /foodprocessor
Tilsæt et pillet grofthakket løg, æg, piskefløde, salt og krydderier.
Mix blandingen, til den ser ensartet ud, men helst ikke for længe, så bliver moussen grynet.
Kom bagepapir i en lille aflang form, så er det nemmere at vende moussen ud senere.
Kom leverblandingen i formen og sæt den i vandbad i ovnen 3/4-1 time ved 150ºC, til den føles fast.
 

Sky: Udblød husblasen i koldt vand.
Varm bouillonen, tryk vandet ud af husblasen og smelt den i bouillonen. Smag til med madeira, salt og peber og hæld blandingen i en skål.
Sæt den i køleskab til næste dag.
Løft den op af formen og skær den i skiver.
Læg den på et fad med sprøde salatblade og små tomater eller smør den på ristet toastbrød, skåret ud i trekanter.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalv Vitello TonnatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratinerede MuslingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Smørfisk, grillet, på sprøde salater og pestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber og jordbærkompotDet smager af sommer. Rabarber-og jordbærkompot er en dejlig kombination - med eller uden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os