Logo

Anderillette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 andelår
350 g ande- eller gåsefedt
2 spsk salt
1 spsk sukker
25 hele sorte peberkorn
3 laurbærblade
3 kviste timian

Gnid andelårene grundigt med salt og sukker og stil dem køligt 4 timer.
Skyl kødet let, læg det i en gryde eller et ovnfast fad, tilsæt krydderier og fedt og lad det simre små to timer under låg.
Tag de blødkogte lår op, befri dem for skind og pluk kødet til fin konsistens med to gafler.
Læg kødet i en skål, hæld sky og tilpas fedt over og stil det koldt 30 min.
Rør riletten til en passende konsistens og portionsanret den med tilbehøret.

Tilbehør:
Cornichoner, sorte oliven, dijonsennep, groft brød og blandet salat med olie/eddikedressing
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Champignonsuppe med mandlerEn lækker champignonsuppe med mandler på, er hurtig og nem at lave og smager helt...
• Rødkålsråkost med æble og appelsinServer en lækker råkostsalat som forret eller tilbehør. Rester er gode som en sund...
• Festtarteletter med røget laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær bagt i cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os