Logo

Antipasto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Antipasto

 

Antipasto (flertal: antipasti) er det italienske ord for forret som betyder "før maden" (bogstaveligt, "før pastaen"). I italiensk madtradition består antipasto typisk af kold mad som ost og rå eller marinerede grønsager, som tilbehør til kød. Udtrykket inkluderer ofte også salat.

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 5 min.

 

# Ingredienser til Antipasto:

1 glas grillede artiskokker

1 glas kalamata-oliven

1 glas semi-dried tomater

1 glas tomater til bruschetta

1 italiensk brød

1 pk grissini

100 g rucolablade

1 stk blåskimmelost eller anden ost

150 g italiensk pølse

150 g lufttørret skinke

*

Arrangér alle ingredienser i forskellige skåle og fade og lad det være op til middagsgæsterne at vælge, hvilke italienske specialiteter de ønsker at smage.

Servér gerne antipasto med et glas kølig, italiensk hvidvin.

 

Antipasto

TIPS: Bruschetta er en madret fra det centrale Italien. Den består af grillet brød med hvidløg gnubbet på og med tomat i tern, hakket basilikum, olivenolie og salt.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CarpaccioCarpaccio er Italiens svar på tatar og perfekt som en let frokost
• BruschettaHer får du opskriften på skøn bruschetta med serrano, som egner sig fint som forret, inden...
• Bruschetta infoBruschetta er en madret fra det centrale Italien. Den består af grillet brød med hvidløg...
• Frugter i champagneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os