Logo

Asparges flamande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 - en kendt asparges klassiker, måske den bedste af dem alle ...

 

500 g asparges grønne eller hvide

vand (svarende til at grønsagerne lige dækkes)

2 tsk salt

2 æg, hårdkogte 
25 g smør
2 spsk persille hakket
*

A) Skyl de grønne eller hvide asparges og bræk den nederste træede del af.

Skræl hvide asparges med en skrællekniv fra lige under hovedet og nedefter.

Bring vand tilsat salt i kog, kom asparges i og læg låg på.

Kog grønne asparges 3-5 min. og hvide 5-7 min. afhængig af tykkelse.

Stik en kødnål eller spids kniv i og bedøm om de er møre.

Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af.

 
B) Hak det kogte æg og smelt smørret.

C) Anret asparges i et varmt fad.
Drys det hakkede persille over og hæld ægge-smørret over.

 

Server nu Asparges à la Flamande, gerne med et godt glas hvidvin til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Inbagte rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med pesto gratinerede kammuslingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KaviarmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnøddetærte med Canache-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os