Logo

Avocado-rejesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Avocado-rejesalat

 

Server små lækkerier uden brug af kniv og gaffel til studenterbuffeten eller sankthansaften. Opskriften er nem at gå til, og det meste kan forberedes i god tid, inden gæsterne kommer.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. Opskriften er til 8 personer.  

 

#

300 g pillede rejer

2 avocadoer (skåret i små terninger)

2 hjertesalat (fintsnittede)

1 lille rødløg (finthakket)

 

Dressing:

½ frisk chili (finthakket, uden frø)

2 spsk limesaft

4-5 spsk olie

½ tsk honning eller sukker

salt og peber

*

 

Pisk dressingen sammen.

Vend rejerne med avocado, salat og rødløg og vend dressingen i.

Fordel i små glas.

 

Tips: Rejerne kan erstattes med kogt krabbekød. Er krabberne friskkogte, kan du anrette salaten i krabbeskallerne.

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte nudler med rejerNår du først har snittet grønsagerne, går resten af tilberedningen som en leg
• Pil selv rejer med to slags diplnvitér gæster på et rigtigt sommer-traktement: pil selvrejer. Det er hyggeligt at samles...
• Rejekebab med sorte bønner og chiliDin favorit er nok rejer, men prøv de sorte bønner. De er så smukke, helt kulsorte, med...
• Sprødstegte ål, råstuvede kartofler og rødbedesylt med blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os