Logo

Avocado-rejesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Avocado-rejesalat

 

Server små lækkerier uden brug af kniv og gaffel til studenterbuffeten eller sankthansaften. Opskriften er nem at gå til, og det meste kan forberedes i god tid, inden gæsterne kommer.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. Opskriften er til 8 personer.  

 

#

300 g pillede rejer

2 avocadoer (skåret i små terninger)

2 hjertesalat (fintsnittede)

1 lille rødløg (finthakket)

 

Dressing:

½ frisk chili (finthakket, uden frø)

2 spsk limesaft

4-5 spsk olie

½ tsk honning eller sukker

salt og peber

*

 

Pisk dressingen sammen.

Vend rejerne med avocado, salat og rødløg og vend dressingen i.

Fordel i små glas.

 

Tips: Rejerne kan erstattes med kogt krabbekød. Er krabberne friskkogte, kan du anrette salaten i krabbeskallerne.

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her