4 personer:  
# Ingredienser
300 g pillede rejer 
1 lime 
1 salathoved 
½ frisk chili (15 g) 
10 g frisk ingefær 
1 fed hvidløg 
2 spsk soja 
salt og peber  
1 person: 
75 g pillede rejer
¼ lime 
¼ salathoved 
3 g frisk chili 
3 g frisk ingefær 
¼ fed hvidløg 
½ spsk soja 
salt og peber  
* Tilberedning
Lav en dressing af fintrevet limeskal, finthakket chili, ingefær og hvidløg, soja og limesaft. 
Vend rejerne i dressingen og lad dem trække minimum 20 minutter. 
Skyl salatbladene, tør dem og pluk dem evt. i mindre stykker. 
Anret rejerne i skåle med salat og server med brød. 
 
Energi pr. portion: 312 kJ/75 kcal Protein: 73,9% Fedt: 11,1% Kulhydrat: 15%.