Logo

Feta Tilihtí - Feta i alufolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Original Plataion feta fremstilles i Peloponnes og laves på mælk fra bjergfår og -geder, der lagrer i trætønder. Denne feta er meget mere salt og karakterfuld end den danske, som vi kender bedst. Loannis Vidalis foreslår flg. tilberedning til 4 personer:
 
400 g feta Plataion
1 løg i skiver
3 modne toma­ter i skiver
100 g græsk extra jomfruolivenolie
Frisk oregano
 
Tag 1 meter alufolie og fold det sammen til 30 x 50 cm.
Læg løg-, feta og tomatskiver samt oregano i lag på folien, hæld olivenolie over og luk folien tæt.
Bag pakken i ovnen ved 200º eller grill den ca. 10 minutter.
Spis med et rigtigt godt brød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Selleriret med kaviar En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede kæmperejer med hvidløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrognDu kender måske mest stenbideren for dens rogn, men selve fisken kan også spises. Bedst er...
• Rabarbertærte med mandellågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!