Logo

Frølår med skalotteløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Frølår med skalotteløg

1 dusin frølår (12 stk )
3 spsk Armagnac (fransk cognac)
4 hakkede skalotteløg
100 g hvede rasp
3 fed hakket hvidløg
1 bdt hakket persille
3 spsk olie
1 citron
salt og peber

Dryp Armagnacen over frølårene, og lad dem trække 2 timer.
Dup frølårene tørre.
Bland rasp, persille, hvidløg, salt og peber i en skål.
Varm olien op i en stor gryde, og brun frølår og skalotteløg.
Tilsæt raspblandingen efter ca. 10 min og bland det hele forsigtigt.
Steg det yderligere 5 min.

Dryp citronsaft over og server.


Serveres med tør hvidvin og varme flûtes.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her