(2 personer)
 
12 pæne, store østers
1 dl tør champagne
1 dl fed cremefraiche (38%) 
2 æggeblommer 
100 g babyspinat 
Smør 
Salt, peber
 
Pil spinaten, skyl den og pres vandet af. 
Kom smør og lidt vand i en gryde og kog/damp spinaten heri, til den er faldet sammen og er blevet helt tør.
Fyld en skål med koldt vand og isterninger.
Åbn østerserne og opsaml østerssaften i en lille gryde. 
Skrab østersen ud af den dybe skal. 
Lad østerserne trække sig sammen i det kolde vand og tag dem op med en hulske. 
Lad dem dryppe af på en stofserviet.
Anbring de dybe skaller i en bradepande fyldt med groft salt og tør dem i ovnen i 5 minutter.
Hæld champagne i gryden med østerssaften og lad det koge ind til det halve. 
Pisk fløde og æggeblommer sammen, hæld østers-chompagnefond i blandingen og tilbage i gryden. 
Krydr med salt og peber. 
Varm forsigtigt op under konstant piskning. 
Det må ikke koge, men skal jævne.
Fordel spinaten i østersskallerne. 
Anbring en østers i hver skal og dæk dem med æggecreme. 
Sæt bradepanden under grillen, indtil saucen er blevet fast i overfladen og har fået brune fregner.
Hvad man drikker til?  Champagne naturligvis. Brut.