Logo

Helleflyndersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Stærkt fedende, men meget lækker!

1 kg renset helleflynder i skiver
400 g mayonnaise
2 dl cremefraiche 18%
1,5 tsk karry
2 spsk sennep

Pynt:
Rejer
Tomat
Agurk
Citron

Læg helleflynderen i en gryde kogende vand sammen med 2 spsk groft salt. Lad koge i 20 minutter. Imens røres mayonnaise, cremefraiche og sennep sammen, smag til med karry. Når fisken er kogt fjernes benene og fisken deles i småstykker ("smulder"). Lad herefter fiskekødet afkøle og vend det i mayonnaiseblandingen. Anret på et stort fad og pynt med rejer, citron-"twists", agurk, tomat og evt. karry-drys.

Velegnet som frokost- eller forret. Smager bedst med ristet brød eller flûte.





(Nordisk)

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejer i kokos-karrysauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronmarineret hellefisk m/agurk-radiseflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget dyrekølle med tranebærcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret frugtblandingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os