
4 store kammuslinger
3 spsk tamari
1 stykke frisk ingefær (som en valnød), i julienne
1 spsk smør
100 g porrer i julienne
100 g persillerod i julienne
4 blade bredbladet persille
Dup kammuslingerne tørre i køkkenrulle og vend dem i soya og frisk ingefær. 
Lad dem trække i køleskabet i 1-2 timer. 
Tænd ovnens grill. Smelt smørret og pensl et ildfast fad med lidt af det. 
Læg kammuslingerne i fadet og pensl dem på oversiden med resten af smørret. 
Gem væden fra kammuslingerne.
Stil kammuslingerne under ovnens grill i 2-3 min, til de har taget lidt farve. 
Vend dem og grill endnu 2-3 min på den anden side. 
Kom grønsagerne på en slip-letpande med væden fra kammuslinger og tamari og damp grønsagerne til væden er kogt væk. 
Der skal stadig være bid i grønsagerne. 
Anret grønsager med snittet bredbladet persille og læg kammuslingerne herpå.
 
Tamari er en japansk soyasauce. Den er knap så kraftig som kinesisk soyasauce. Kikkoman kan evt. bruges i stedet.
Grilltiden varierer efter kammuslingernes størrelse. Pas på de ikke bliver for faste og tørre.
Grønsager pr. person: ca. 50 g