Logo

Krebsehaler med avocadodip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Krebsehaler med avocadodip

Krebsehalernes svar på rejecocktail.

 

200 g krebsehaler

2 store avocado

1 spsk cremefraiche

en smule presset hvidløg

en smule citronsaft

salt og peber

dild til pynt

 

Mos avocadokødet groft med en gaffel.

Tilsæt 1 spsk cremefraiche og smag til med hvidløg, lidt citronsaft og salt og peber.

Avocadodippen serveres til krebsehalerne og pyntes med en dildkvist.

 

Tips: Avocadodippen er også velegnet som pålæg, hvis den smøres på brød med et lag af krebsehaler ovenpå.

Rejer, aller­helst tigerrejer, kan også bruges.

Hvorfor ikke lave en sand­wich bestående af avocadodip, krebsehaler og dild? Brug toastbrød, læg haler og dip på og afslut med endnu et toast­brød.

Skær på skrå og læg sandwichene i en boks, som tages med på picnic.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med røget laks / ørredEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksefrikadeller med peberrodscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Østers med røget rapsolie og karamelliseret citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Zuppetta af melon og med honning fra ProvenceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os