Logo

Krebsehaler med kantareller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1 pose krebsehaler
150 g renset kantareller
2 fintsnittede skalotteløg
1 fed fintsnittet hvidløg
1 dl tør hvidvin
1 dl hønsebouillon
saucejævner
frisk Romani eller anden sprød salat
olivenolie
Salt og peber

Tø krebsehalerne op. Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter svampe, løg og hvidløg i 2 minutter. Tilsæt hvidvin og kog det igennem. Tilsæt bouillon og lad det simre yderligere 5 minutter. Tilsæt krebsehalerne og jævn saucen. Smag til med salt og peber. Anret på den sprøde salat og server med et godt brød.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her