Logo

Kyllingelever - indbagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 personer.

1 kg kyllingelever.
3 pakker med butterdej.
1/2 dl fløde
3 spsk portvin
1 løg
olie
paprika
salt og peber
et bundt friske asparges
1/2 kg champignon
2 æg

Kyllingeleveren svitses til den er mør, krydres med salt og peber, paprikaen svitses med i olien. Løget svitses let, og blandes i.
Butterdejpladen rulles ud til et stort stykke, der gemmes en lille klat til pynt, kyllingeleveren lægges i og pakken samles med pisket æg.
Champignonerne svitses hele på en tør pande og serveres til.
Aspargesene koges i 5 minutter og serveres til.
Hvis du har kaninlever i stedet bliver retten endnu bedre.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blinis med løgromBlinis er små pandekager med gær lavet på boghvedemel. Forretten stammer oprindeligt fra...
• Pocheret pighvar á la Nage med laksekaviar og friterede porrerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdejssnitter, fyldteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan stegt med rom og rosinerLækker banandessert - hvor bananer steges sammen med rosiner og rom. Pynt gerne retten med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os