Logo

Kyllingelever med melon og parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g kyllingelever
margarine

Sauce:
1 dl hindbæreddike
1 spsk sirup
⅓ dl hindbærlikør
½ dl hønsebouillon
10 g smør
Maizenajævning

1 stk netmelon
8 skiver parmaskinke

Kyllinge-/Gåseleveren steges, så den er knapt nok og sættes til side.
Eddike og sirup koges ned til karamel, og likør og fond tilsættes.
Tilsæt smør, salt og peber og kog saucen igennem.
Jævn med Maizenajævning udrørt i en smule koldt vand.
Steg kyllingeleveren færdig.
Skær melonen op i 8 stykker og viklet stykke parmaskinke om hver.
Læg 2 stykker på hver tallerken og fordel leveren.
Hæld saucen over leveren.
Retten kan evt. serveres uden melon og skinke.
Giv i så fald lun flûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her