Logo

Kyllingeschnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pers.

4 stk kyllingeschnitzler
4 spsk balsamicoeddike
salt og peber
4 spsk revet ost
4 spsk hakkede sorte oliven
2 fed hvidløg
olie

Hver kyllingeschnitzel får et rids på langs, heri lidt af eddiken. Kødet lægges i et ovnfast fad. Over hver snitzel kommes hakket oliven, revet ost, løg og lidt olie.
Steges i ca. 2o min. ved 225ºC
Hertil serveres pasta eller ris.
saucen kan evt. være en bechamelsauce med ost i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her