Logo

Lækker tunfisksalat i marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 hårdkogte æg
1 ds tunfisk i olie ca. 200 g
1 bdt radiser
½ salathoved
2 spsk hakket persille eller karse
citronbåde
 
Marinade:
2 spsk olie
1 spsk citronsaft
1 spsk vand
salt og peber
1 tsk reven peberrod
 
Æggene pilles og hakkes.
Tunfisken afdryppes og deles i mindre stykker.
Radiserne renses og skæres i skiver.
Salaten skylles, tørres og skæres i strimler.
Olie, citronsaft og vand røres til en marinade, der smages til med salt,
peber og peberrod.
Æg, tunfisk og radiser blandes forsigtigt i marinaden.
Den strimlede salat lægges i asietter, og fyldet fordeles heri.
Drys med hakket persille eller karse og garnér med citronbåde. der
serveres brød og smør til.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her