2 dåser tun i olie 
1 mellemstort løg 
2 ½ dl cremefraiche 18% 
4 blade husblas 
1 ½ dl piskefløde 
salt og peber 
saft af en citron 
1 glas rød caviar 
vineddike eller evt. mere citron
 
4 blade husblas udblødes i kold vand. 
Tun, løg, cremefraiche og saft fra citronen blendes.
Caviar røres ud heri.
Knug vandet af husblasen og smelt den med et par skefulde kogende vand. 
Hæld husblas i blandingen med en tynd stråle ved konstant piskning. 
Smag til med salt, peber og vineddike eller citronsaft. 
Stil i køleskabet til du kan tegne mønstre i blandingen. 
Pisk fløden til skum og vend den i blandingen. 
Stil i køleskabet i minimum 2 timer. 
Server med flûtes, iceberg salat, cherry tomater, agurk og rødløg.
Den lækreste, blødeste tunmousse nogen sinde.