
Marineret torskerogn
250 g kogt torskerogn - Kogning af torskerogn se Tillæg - eller 1 ds torskerogn 
Fransk marinade - se Tillæg 
2 rødløg 
6 oliven med paprikafyld 
dildkviste 
Tilbehør: ristet franskbrød eller flute, smør 
*
Læg den udskivede torskerogn i et fad med kant. 
Hæld marinaden over og lad det trække et par timer. 
Pynt med tyndt udskivede løg og oliven samt dild kviste. 
Server ristet franskbrød eller flute og smør til.
 
 
Kroens ovnflæsk 
8 skiver letsaltet flæsk 
1 kg Belle de Boskop-æbler 
2 løg 
1 spsk sukker 
Tilbehør: sennep, groft rugbrød 
*
Læg flæskeskiverne på risten over bradepanden og stil den ind i en 225°C varm ovn i 10 minutter. 
Skær æblerne i både, men skræl dem ikke. 
Fyld dem i bradepanden sammen med de grofthakkede løg og stil den atter i ovnen. Dæmp varmen til 200°C og lad det stå 30 minutter. 
Tag æblerne ud og drys med sukker. 
Stil flæskeskiverne øverst i ovnen i 5 minutter for meget kraftig varme. 
Server dem på æblerne og server sennep og groft rugbrød til retten.