Logo

Røget struds med æggestand og asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 skiver røget struds
4 skiver toastbrød
8 grønne asparges
200 g æggestand
karse
2 tomater

De grønne asparges dampes let.
Æggestanden skæres i skiver, toastbrødene halveres og anrettes på tallerkener sammen med røget struds og asparges.
Pyntes med karse og tomatbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her