Logo

Brombærtimbale med sirupflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 blade husblas
300 g brombær
1 ¾ dl flormelis
½ l ymer eller yoghurt
1 tsk vaniljesukker
 
Sirupflødeskum:
3 dl piskefløde
2 spsk lys sirup
 
Udblød husblasen i en skål med rigeligt vand.
Blend eller mos brombærrene.
Kom brombærmosen i en kasserolle sammen med sukkeret og varm op under omrøring.
Knug husblasen fri for vand, og kom den i den varme brombærmos.
Tag kasserollen af varmen.
Tilsæt vaniljesukker og ymer/yoghurt.
Hæld det i en form, der er skyllet i vand, og stil det i køleskabet i mindst 2 timer.
Pisk fløde og sirup sammen, til det får en halvfast konsistens.
Server timbalen med sirupflødeskummet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her