Logo

Røget sværdfisk i olivenoliedressing med rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 tynde skiver røget sværdfisk
1 bundt rucolasalat
1 dl jomfruolivenolie
1 lille citron, saften deraf
2 tsk hakket persille
1 tsk hakkede kapers
2 spsk afsaltede kapers
salt

Fordel fiskeskiver ne på 4 tallerkner.
Bland olie med citronsaft, persille og finthakkede kapers. Smag til med lidt salt.
Stænk fiskene med dressingen.
Arranger salatbladene rundt om og drys med kapers.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her