Logo

Reje souffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g rejer
1 knsp. cayenne
50 g smør
2-3 spsk hvedemel
2 dl mælk
3 æg, delte
lidt olie
lidt rom
lidt rasp

Olien varmes i en kasserolle og rejerne svitses heri et par minutter. Cayenne tilsættes, hvorefter lidtrom hælder over og rejerne flamberes.
Smør smeltes i en gryde, bages op med hvedemel, hvorefter mælk tilsættes.
Saucen koges op og smages tilmed salt og hvid peber, hvorefter den
afkøles let.
Æggeblommerne tilsættes en ad gangen underpiskning, herefter vendes
rejer og de stiftpiskede hvider forsigtigt i og blandingen fordeles i
smurte ovnfaste forme.
Bages ved ca. 175°C i ca. 30 min, alt efter størrelse.
Serveres straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bønner på græskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristet brød med seafoodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Den gode tunmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombærskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!