Logo

Rejer med ris og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

200 g frosne Grønlandske Rejer
150 g jasminris
1 tsk gurkemeje
2 lime
stærk chili sauce efter ønske
spsk. soya
frisk basilikum

Tø rejerne op og kog risene efter anvisning sammen med gurkemeje. I de sidste 5 minutter tilsættes rejer og saften fra den ene lime. Når risene har "hvilet" sammen med rejerne vendes retten med chilisauce, soya og fint snittet basilikum. Server med en halveret lime til hver.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her