400 g  scampi 
250 g  champignon 
10 skalotteløg 
1 ds  tomater 
4 spsk  stærk ketchup 
1 hønsebouillonterning 
2 dl  piskefløde 
50 g  smør 
1 tsk  karry 
1 tsk  paprika 
2 dl  hvidvin 
 lidt estragon
 salt og peber
De fintsnittede champignon ristes i 25 gram smør, finthakkede løg tilsættes. 
Tomater og saft passeres gennem en fin sigte ned i gryden. 
Den småtskårne bouillonterning kommes i sammen med salt og peber, det hele  simrer lidt, hvorefter fløden kommes i. 
Mens saucen langsomt koger ind, kommes 25 g smør på en opvarmet 
pande og karry og paprika svitses. 
De optøede scampi ristes, og når de er gennemristede, overhældes de med hvidvin. 
Scampi med vin hældes over i saucen, og efter kort tids blid kogning serveres det rygende varmt. 
Serveres med ris formet i en stor ring og med scampien i midten.