Logo

Scampi on the road

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g scampi (middelhavsrejer)
6 fed hakket hvidløg
2 spsk olivenolie
100 g hakket persille
1 spsk paprika
salt
500 g smør
5 dl rød vineddike
8 blade mynte
3 spsk citronsaft
1 knsp.oregano

Opvarm ovnen til 300ºC.
Pil rejerne bortset fra haleskallen.
Rens og skyl dem godt og læg dem i en stor stegepande smurt med det meste af olivenolien.
Drys med salt og paprika og stil rejerne i ovnen.
Efter syv minutter tages panden ud og rejerne overhældes med
citronsaft, hakket mynte, hvidløg, vineddike og persille.
Hæld den sidste sjat olie over dem, sæt panden over ild og tilsæt smørret, oreganoen og lidt vand.
Læg låg over panden og lad det hele koge i et par minutter indtil saucen er tyk nok til at hænge ved skeen.
Drys med persille og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her