Logo

Stegt lammekotelet med ærter og fetaost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 dl hønse- eller grønsagsbouillon
150g fine ærter (fra frost)
100g feta ost i tern
2 fintsnittede skalotteløg
estragon
4 stk lammekoteletter
salt og peber

Varm olivenolie på en pande og steg kødet ca. 5-6 minutter.

Krydr med salt og peber.

Kom løg, ærter og bouillon i en gryde.

Lad det simre 4-5 minutter.

Tilsæt feta og estragon.

Lad det simre yderligere 2-3 minutter.

Krydr med salt og peber og server til lammekoteletterne med et godt brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hytteret med rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med porrecreme og sprød skinkeDanske porrer er fine i efteråret og smager dejligt i flødesauce - skøn forret til dig
• Kartoffelmos med svampeSpændende og anderledes kartoffelmos, da der også er svampe og pebberfrugt i retten. Let...
• GulerodssouffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!