Logo

Stegt makrel med citron og piquillos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Escabeche til 4 pers.

Escabeche:
2 dl Frugtig olivenolie
1 ½ dl Hvidvins eddike
1 stk Appelsin saft
5 g Piment d’espelette
2 stk ansjosfileter (hakket til mos)
Alle ingredienser blandes godt

4 stk Makrel
Få din fiskehandler til at filetere og rense makrellen, lige inden servering steges makrellen i olivenolie på skindsiden. Den skal ikke have mere en 2 min på en hed pande ellers bliver den kedelig og tør…

12 stk Piquillos (renset og befriet for skin)
20 blade Salvie
2 stk Banan skalotteløg
1 fed Hvidløg
2 stk Mild rød chili
2 stk Syltet citron (skåret i tynde strimler)

Chili, hvidløg og skalotteløg renses og skæres i tynde skiver. Piquillos grilles hele. Alle ingredienserne kommes op i escabechen. Nu skal den lunes let hvorefter den fordeles ud over den stegte makrel - velbekomme
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her