Logo

Stenbiderrogn på ristet brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frisk stenbiderrogn
½ tsk fint salt
1-2 hakket rødløg
1 ½-2 dl cremefraiche 18%
Klippet dild
Tilbehør:
4-6 skiver ristet flûte el. franskbrød
Ristet flûte
 
Rensning: Fjern de grove hinder fra rognen.
Kom rognen i en skål og hæld koldt vand ved til den er dækket.
Pisk forsigtigt i rognen med et piskeris (pæreformet), så hinderne hænger i riset.
Fjern hinderne fra piskeriset og gentag piskningen 1-2 gange, til der ikke er flere hinder.
Lad rognen dryppe godt af i en sigte.
Kom den i en skål og rør den forsigtigt op med salt.
Lad rognen trække tildækket i køleskabet ca. 2 timer.
Rist brødet og lad det køle lidt af.
Fordel stenbiderrognen på brødet.
Drys hakket løg over.
Kom cremefraiche i en skål - pynt med dild og server til brødene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her