
 
Disse
tarteletter med sprød salat, æg og tomat er perfekt til en let frokost eller
som en let forret. 
4 personer.
Arbejdstid: 20 min. Bage/kogetid: ca. 10 min. 
 
#
8
tarteletter 
3 æg
12·15
cherrytomater 
1
liter små grønne salater, fx rucola og vårsalat 
3 spsk
ekstra olie 
1 spsk
vineddike 
1 spsk
finthakket skalotteløg 
salt
og friskkværnet peber 
*
 
Kog
æggene i 8·10 min. 
Pil
dem, og skær dem i kvarte. 
 
Skyl
tomaterne, og skær dem i både. 
Skyl
og slyng salaterne, og bland dem med en dressing rørt af olie, eddike,
skalotteløg, salt og peber. 
 
Vend
salaten sammen med tomater og æg. 
Lun
tarteletterne i ovnen, og fyld salaten i dem. Server straks. 
Bag gerne tarteletterne selv: Se opskrift her