Logo

Ålesuppe fra smålandshavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 1/2 kg små ål
2 gulerødder
4 porrer
250 g svesker
500 g faste æbler
2 liter kraftig bouilllon (fisk)
2 spsk eddike
2 spsk sukker
salt og peber
melboller
 
Svesker udblødes nogle timer.
Ålene flås og skæres i mindre stykker.
Grønsagerne renses og skæres i skiver, koges med i den kraftige suppe 10
min, før ål, svesker og kvarte æbler kommes ved.

Koges 6-7 min mere og smages til med salt, peber, eddike og sukker.
Melboller varmes i suppen.  
 
Egnsret 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gambiansk FiskesuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber suppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn aspargessuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Créme brulee med jordbærsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os