Logo

Agurkesuppe med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Agurkesuppe med yoghurt

 

En portion kold suppe noget af det mest læskende, man kan tænke

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min. Køletid: 1 time

#

1 stor salatagurk

2-3 små løg

1 liter hønsebouillon (af terning)

1 spsk citronsaft

3 dl yoghurt naturel

salt og peber fra kværn

finthakket persille

*

1. Skræl agurken og skær den midt igennem.

Tag kernerne ud med en ske.

Skær agurken i tynde strimler.

2. Pil løgene.

3. Kom halvdelen af agurken i en blender med løgene, i kvarte, og citronsaften.

4. Rør agurkepureen ud i den kolde bouillon.

Rør også yoghurt i.

Smag suppen til.

5. Ved serveringen lægger du agurkeskiver og hakket persille i hver portion.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold agurkesuppe med rejerEn dejlig sommerlig ret, hvor du kan lave både den kolde suppe klar, inden gæsterne kommer
• Gazpacho à la KertemindeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrøndkarsesuppeKolde supper til varme dage - Når sommeren først rigtigt har holdt sit indtog, og med den...
• Vilde FrugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!