Logo

Artiskoksuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
12-15 friske artiskokbunde
450 g franskbrød uden skorpe
2 ½ l. lys hønsebouillon
200 g koldt smør

Artiskokbundene blancheres og dampes møre i smør, bouillonen tilsættes samt franskbrødet, som er skåret i terninger og stegt lysebrune i klaret smør.
Suppen koges langsomt i ca. ½ time, passeres og monteres med 200 g koldt smør.
Garniture: Japanperler kogt i bouillon.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?