Logo

Asiatisk græskarsuppe med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hokkaidokød
2 store løg
timian
3 spsk Ingefær
2 dl usødet kokosmælk
1-3 chilier uden kærner
4 fed hvidløg
citron- eller limesaft
evt. friske krydderurter og lidt mere hvidløg
 
Hokkaidoen skæres i både og kernerne fjernes.
Løg, hvidløg, hokkaido, ingefær, timian, chili og vand eller fond sættes til at koge.
Lad det koge indtil grønsagerne er meget møre.
Mas det hele gennem en sigte eller blend det hele indtil en passende konsistens.
Kog op igen med kokosmælk og smag til med salt, peber og citronsaft. Server med et godt brød og evt. et drys friske krydderurter blandet med hakket hvidløg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødbedeconsomme med kogt gris og peberrodsskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerod og rød pebersuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Soul Food SuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os