Logo

Aspargessuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse aspargessnitter (ca. 425 g)
30 g smør
3 spsk hvedemel
¾ liter hønsebouillon (terning + vand)
2 dl piskefløde
1 tsk groft salt (½-1 tsk)
hvid peber
evt. kødboller
Tilbehør: flûte eller kuvertbrød
 
Hæld aspargessnitterne til afdrypning.
Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvand.
Tilsæt derefter terning og vand.
Lad suppen koge igennem 5 min.
Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet.
Smag til med salt og peber.
Kom aspargessnitterne i til sidst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her