Logo

Blommesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blommesuppe  

 

1 liter vand

500 g blommer

ca. 150 g sukker

ca. 20 g kartoffelmel

Blommerne udstenes og koges møre i vandet.

Passer dernæst blommerne gen­nem en sigte.

Smag suppen til med suk­ker.

Kartoffelmel udrøres i lidt koldt vand til jævning og tilsættes i en tynd stråle. Grøden koger op, til den er lind.

I blom­mesuppen kan der kommes en håndfuld friskskårne blommer ved, eller suppen kan serveres med en klat flødeskum og/eller ristede havregryn.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her