Logo

Carrysuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
1 fed hvidløg
15 g smør eller margerine
1 spsk carry
1 l. hønsebouillon
5 mellemstore kartofler
1 dl mælk
1 dl cremefraiche 18%
salt
peber

Skær løg og hvidløg i terninger og svits dem i en gryde.
Tilsæt carry og lad det svitse med. Hæld bouillon ved.
Skræl kartoflerne, skær dem i små terninger og kom dem i gryden.
Lad suppen småkoge under låg i ca. 15 min.
Purér suppen i foodproccesor eller gnid den gennem en sigte og kom den
tilbage i gryden.
Tilsæt mælk og cremefraiche og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her