Logo

Champignonsuppe med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Champignonsuppe med kylling


En virkelig lækker og fyldig champignonsuppe, som er hurtig og nem at lave og smager helt fantastisk - få opskrift her.


#

300 g kyllingefilet
1 l hønsebouillon
450 g champignon skåret i skiver
7 forårsløg skåret i skiver
1¼ tsk groft salt
1,5 dl piskefløde
1 dl frisk klippet storbladet persille eller karse
Tilbehør: brød

Fjern de hvide sener fra kyllingekødet og skær det i 1 cm. skrå strimler.

Bring bouillonen i kog i en gryde.
Tilsæt champignon, kyllingekød, forårsløg, salt og peber.
Kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 2 min.
Smag den til.
Pisk imens fløden til et let skum og vend halvdelen i suppen.
Hæld suppen i en varm skål drys persille på og server resten af flødeskummet ved siden af.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Minestrone lynhurtigtMad på 15 min - Denne minestrone fra dåse tager kun et øjeblik at lave. Til efterret kan...
• ChampignonsuppeDet er rart at begynde et måltid med en varm, fyldig suppe - let at lave, hurtigt og meget...
• Karrysuppe kogt på høne og risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblenougatis med lunt tilbehørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os