Logo

Champignonsuppe med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Champignonsuppe med rejer


En spændende champignonsuppe med rejer, jo den er god nok og det er en lækker suppe som er hurtig at lave og servere fx som en forret


#

250 g friske champignon
500 g pillede rejer
4 skalotteløg
½ bdt persille
25 g smør
2 tsk citronsaft (efter smag)
2,5 dl grønsags bouillon
2,5 dl halvtør hvidvin
5 dl fløde
salt, hvid peber
*


Rens og skiveskær champignon og hak løg.

Smelt smørret i en gryde og lad løgene blive klare heri.
Tilsæt citronsaft og champignon.
Tilsæt bouillon og hvidvin - lad suppen småkoge ca. 5 minutter.
Tilsæt fløde og lad det koge ca. 5 min.
Tilsæt rejer og lad dem varme igennem i suppen, det må ikke koge.
Persillen hakkes og drysses over suppen ved servering. 
Det hele serveres med groft hjemmebagt brød og hvidvin.

 

Tips: Hvis suppen er for tynd kan den evt. jævnes med en smørbolle af 20 g smør og 2 spsk hvedemel. Det tilsættes i så fald før rejerne.
Suppen skal koge igennem med smørbolle.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RejemadKog selv de dejlige fjordrejer, og lad evt. hver "mand" pille sine egne rejer
• Rejesuppe kinesiskLet, god tyggemodstand og fin smag gør denne suppe til en herlig optakt til et hvilket som...
• Tre stykker med rejerRejer er nem mad. Her får du opskrifterne på en lækker rejemad, en rejesandwich med sprøde...
• Brombær-tiramisuUhm brombær i lag med en lækker creme og kaffe marinerede kager
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!