Logo

Enkel kartoffelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Enkel kartoffelsuppe

1 kg melede kartofler

3 bouillonterninger

2 løg

4 ufarvede pølser

salt og friskkværnet peber

½ tsk reven muskat

klippet persille

3 spsk fløde

Tilbehør: groft brød

*

Skræl kartoflerne, skær dem i terninger og brus dem over med koldt vand.

Kog dem 16-17 minutter i 1½ liter vand, tilsat bouillonterninger og udskivede løg.

Tag ¼ af kartoffelterningerne op og kog resten i endnu 5 minutter.

Purér eller blend suppen og kom kartoffelterningerne tilbage i gryden sammen med skivede pølser.

Smag til med salt, peber og muskat og varm suppen igennem.

Drys med persille og rør fløden i ved serveringen.

Server groft rugbrød til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her